جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تاکید رئیس جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی درپی کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور: متناسب با شغل، دانشجو جذب کنید | از ابراز نظرات مخالف در دانشگاه‌ها ابایی نداشته باشید

  • کد خبر: ۱۸۸۴۷۲
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۳
رئیس‌جمهور: متناسب با شغل، دانشجو جذب کنید | از ابراز نظرات مخالف در دانشگاه‌ها ابایی نداشته باشید
رئیس جمهور گفت: به هیچ عنوان وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد نباید از نظرات مخالف دانشجویان و اساتید پیرو پیشنهادات، اِبایی داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز حجت‌الاسلام سیدابراهیم رییسی روز پنجشنبه در مراسم جشن مهر و آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها و موسسات و مراکز آموزش عالی که در دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز برگزار شد، افزود: بنابر قوانین و مقررات بین المللی کسانی که دست به این اقدامات می‌زنند و از این جنایات حمایت می‌کنند، باید پاسخگو باشند.

رییس جمهور تصریح کرد: رژیم امریکا باید در این خصوص پاسخگو باشد که چگونه زن و کودک را در برابر هجوم بی رحمانه قرار داده و خانه‌ها را ویران می‌کنند، هرچند که این جنایات مربوط به امروز نیست و بیش از ۷۰ سال است که ویران کردن خانه‌ها و کشتن کودکان و زنان در این سرزمین وجود دارد.

رییسی با بیان اینکه خداوند متعال مردم فلسطین را همواره مورد عنایت و حمایت خود قرار دهد، اظهار داشت: امیدوارم خداوند متعال به مردم مقاوم فلسطین که طی ۷۵ سال گذشته بخاطر ظلم بزرگی که به آن‌ها شده در رنج و گرفتاری بسر می‌برند، استقامت و پایمردی مرحمت نماید.

رییس جمهور در ادامه با اشاره به پیروزی‌های بزرگی که در روز‌های اخیر نصیب جبهه مقاومت در برابر رژیم غاصب صهیونیستی شده است، تصریح کرد: باید ایام بسیار خجسته پیروزی بزرگ رزمندگان عزیز فلسطینی و مجاهدان راه خدا را تبریک گفت.

رئیسی اظهارداشت: اینکه من بار‌ها گفتم دانشگاه‌ها اتاق فکر و اندیشه ورزی دولت است، تعارف نیست بلکه یک حقیقت است.

وی با بیان اینکه دانشگاه، دانشجویان، پژوهشگران و محققان می‌توانند نظام مسائل کشور را به خوبی ببینند و استخراج کنند و بر اساس اولویت برای آن‌ها راه حل پیدا کنند، ادامه داد: باید دانشگاهیان ما استقبال مسئولین را همراه خودشان داشته باشند و مسئولان هم باید احساس مسئولیت و تعهد کنند تا دانشگاه بتواند حل مساله کند.

رئیسی تصریح کرد: افتخارات کشور ما مرهون دانشگاه است و اگر در صنعت هسته ای، نظامی، صنایع، معدن و کشاورزی موفق هستیم همه مربوط به دانشگاه است؛ اگر امروز بیش از ۹ هزار شرکت دانش بینان در کشور فعال می‌کند مربوط به محصول خروجی از دانشگاه‌ها است.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اینکه نوآوری‌های پزشکی در شیراز برای کشور افتخار آفرین است، گفت: گردشگری سلامت در این استان فعال شده است و بسیاری افراد از کشور‌های همجوار ایران ترجیح می‌دهند به جای اینکه به اروپا بروند، در شیراز مسائل درمانی خود را پیگیری کنند و در بیمارستان‌های این شهر تحت معالجه متخصصان ایرانی قرار گیرند.

رئیسی اظهارداشت: انتخاب شیراز به عنوان مرجعی برای انجام امور درمانی به این دلیل است که از نظر تخصص در بالاترین سطح و از جهت درمان بهترین شکل درمانی ارائه می‌شود و علاوه بر آن، هزینه کمتری نیز نسبت به درمان در کشور‌های اروپایی باید پرداخت کنند.

وی در ادامه با اشاره به طرح موضوعات از سوی دانشجویان مبنی بر اینکه هم رشته‌ها و هم میزان جذب دانشجو حتما باید متناسب با شغل باشد، گفت: این حرف درستی است که دانشجو بعد از فارغ التحصیلی احساس نکند برای او شغلی نیست بلکه باید زمینه کار برای دانشجو فراهم باشد و احساس کند که می‌تواند جذب شغل موجود شود.

رئیس جمهور افزود: الان سیاستگذاری بر همین روال پیش می‌رود که دانشجویان بعد از تحصیل به هیچ عنوان، مشکل نبود شغل را احساس نکنند.

رئیسی با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان نباید وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد از اینکه دانشجو و استادی نظری مخالف آن‌ها دارند و این بحث و ابراز می‌شود، ابایی داشته باشند، خاطرنشان کرد: اگر بحث و نظری هست و در این زمینه دیدگاه مخالف و انتقادی داشته باشند ایرادی ندارد؛ البته تا قبل از آن که تصمیم به مصوبه و قانون تبدیل شود مناسب است و ایرادی نسبت به آن نیست چراکه بعد از آن و تبدیل شدن به قانون این موارد اخلال ایجاد می‌کند و سخت می‌شود.

رئیس جمهوری تصریح کرد: موارد تا قبل از اینکه مصوب شود، گرفتن نظرات دانشجویان و افراد بسیار مهم است و کمک بسیار بزرگی به غنای مصوبات فرهنگی می‌کند؛ این (گرفتن نظرات موافق و مخالف) به نظر من بزرگترین کمک به شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت علوم و وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->