چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) کنعانی: شهید امیرعبداللهیان، دیپلماتی مثال‌زدنی با دغدغه تأمین منافع ملی بود ۱۵۳ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ازسرگیری پرواز‌های هما در مسیر تهران به کراچی و برعکس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت رئیس هیئت داوران کن از غزه با امضای نامه اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی ویدئو| سخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمایت السودانی از مذاکرات ایران و آمریکا وزرای خارجه ایران و تاجیکستان بر لزوم همکاری‌های منطقه‌ای در موضوع افغانستان تأکید کردند عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تأکید کرد: مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی توجهی به مذاکرات ندارد فارن پالیسی فاش کرد؛ مهاجرت نخبگان از آمریکا درپی سیاست‌های ترامپ شرط روسیه برای دیدار پوتین و زلنسکی دیدار سفیر ایران در واتیکان با جانشین پاپ فرانسیس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغازبه‌کار نشست سران اتحادیه عرب در بغداد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم، ۶ خرداد ۱۴۰۴، برگزار خواهد شد افشاگری یک روزنامه انگلیسی؛ مشارکت سرویس‌های جاسوسی غربی در کشتار فلسطینی‌ها رئیس‌جمهور: از دستاوردهای خود دست برنمی‌داریم آخرین وضعیت دیوارکشی مرز‌های مشترک ایران و افغانستان | ۸۱ کیلومتر دیوارکشی شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی شدید اوکراین درخصوص نشست رؤسای جمهور روسیه و آمریکا
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور: متناسب با شغل، دانشجو جذب کنید | از ابراز نظرات مخالف در دانشگاه‌ها ابایی نداشته باشید

  • کد خبر: ۱۸۸۴۷۲
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۳
رئیس‌جمهور: متناسب با شغل، دانشجو جذب کنید | از ابراز نظرات مخالف در دانشگاه‌ها ابایی نداشته باشید
رئیس جمهور گفت: به هیچ عنوان وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد نباید از نظرات مخالف دانشجویان و اساتید پیرو پیشنهادات، اِبایی داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز حجت‌الاسلام سیدابراهیم رییسی روز پنجشنبه در مراسم جشن مهر و آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها و موسسات و مراکز آموزش عالی که در دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز برگزار شد، افزود: بنابر قوانین و مقررات بین المللی کسانی که دست به این اقدامات می‌زنند و از این جنایات حمایت می‌کنند، باید پاسخگو باشند.

رییس جمهور تصریح کرد: رژیم امریکا باید در این خصوص پاسخگو باشد که چگونه زن و کودک را در برابر هجوم بی رحمانه قرار داده و خانه‌ها را ویران می‌کنند، هرچند که این جنایات مربوط به امروز نیست و بیش از ۷۰ سال است که ویران کردن خانه‌ها و کشتن کودکان و زنان در این سرزمین وجود دارد.

رییسی با بیان اینکه خداوند متعال مردم فلسطین را همواره مورد عنایت و حمایت خود قرار دهد، اظهار داشت: امیدوارم خداوند متعال به مردم مقاوم فلسطین که طی ۷۵ سال گذشته بخاطر ظلم بزرگی که به آن‌ها شده در رنج و گرفتاری بسر می‌برند، استقامت و پایمردی مرحمت نماید.

رییس جمهور در ادامه با اشاره به پیروزی‌های بزرگی که در روز‌های اخیر نصیب جبهه مقاومت در برابر رژیم غاصب صهیونیستی شده است، تصریح کرد: باید ایام بسیار خجسته پیروزی بزرگ رزمندگان عزیز فلسطینی و مجاهدان راه خدا را تبریک گفت.

رئیسی اظهارداشت: اینکه من بار‌ها گفتم دانشگاه‌ها اتاق فکر و اندیشه ورزی دولت است، تعارف نیست بلکه یک حقیقت است.

وی با بیان اینکه دانشگاه، دانشجویان، پژوهشگران و محققان می‌توانند نظام مسائل کشور را به خوبی ببینند و استخراج کنند و بر اساس اولویت برای آن‌ها راه حل پیدا کنند، ادامه داد: باید دانشگاهیان ما استقبال مسئولین را همراه خودشان داشته باشند و مسئولان هم باید احساس مسئولیت و تعهد کنند تا دانشگاه بتواند حل مساله کند.

رئیسی تصریح کرد: افتخارات کشور ما مرهون دانشگاه است و اگر در صنعت هسته ای، نظامی، صنایع، معدن و کشاورزی موفق هستیم همه مربوط به دانشگاه است؛ اگر امروز بیش از ۹ هزار شرکت دانش بینان در کشور فعال می‌کند مربوط به محصول خروجی از دانشگاه‌ها است.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اینکه نوآوری‌های پزشکی در شیراز برای کشور افتخار آفرین است، گفت: گردشگری سلامت در این استان فعال شده است و بسیاری افراد از کشور‌های همجوار ایران ترجیح می‌دهند به جای اینکه به اروپا بروند، در شیراز مسائل درمانی خود را پیگیری کنند و در بیمارستان‌های این شهر تحت معالجه متخصصان ایرانی قرار گیرند.

رئیسی اظهارداشت: انتخاب شیراز به عنوان مرجعی برای انجام امور درمانی به این دلیل است که از نظر تخصص در بالاترین سطح و از جهت درمان بهترین شکل درمانی ارائه می‌شود و علاوه بر آن، هزینه کمتری نیز نسبت به درمان در کشور‌های اروپایی باید پرداخت کنند.

وی در ادامه با اشاره به طرح موضوعات از سوی دانشجویان مبنی بر اینکه هم رشته‌ها و هم میزان جذب دانشجو حتما باید متناسب با شغل باشد، گفت: این حرف درستی است که دانشجو بعد از فارغ التحصیلی احساس نکند برای او شغلی نیست بلکه باید زمینه کار برای دانشجو فراهم باشد و احساس کند که می‌تواند جذب شغل موجود شود.

رئیس جمهور افزود: الان سیاستگذاری بر همین روال پیش می‌رود که دانشجویان بعد از تحصیل به هیچ عنوان، مشکل نبود شغل را احساس نکنند.

رئیسی با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان نباید وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد از اینکه دانشجو و استادی نظری مخالف آن‌ها دارند و این بحث و ابراز می‌شود، ابایی داشته باشند، خاطرنشان کرد: اگر بحث و نظری هست و در این زمینه دیدگاه مخالف و انتقادی داشته باشند ایرادی ندارد؛ البته تا قبل از آن که تصمیم به مصوبه و قانون تبدیل شود مناسب است و ایرادی نسبت به آن نیست چراکه بعد از آن و تبدیل شدن به قانون این موارد اخلال ایجاد می‌کند و سخت می‌شود.

رئیس جمهوری تصریح کرد: موارد تا قبل از اینکه مصوب شود، گرفتن نظرات دانشجویان و افراد بسیار مهم است و کمک بسیار بزرگی به غنای مصوبات فرهنگی می‌کند؛ این (گرفتن نظرات موافق و مخالف) به نظر من بزرگترین کمک به شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت علوم و وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->